Despre mine

Numele meu este Alina Berca, am 28 de ani si marea mea pasiune sunt calatoriile. Am absolvit Facultatea de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice si apoi am finalizat un program de Master in Economie Europeana in cadrul aceleiasi unitati de invatamant.
Imi place sa calatoresc de cand ma stiu, iar prima calatorie in afara tarii am realizat-o la varsta de 4 ani in Bulgaria. Au urmat de atunci noi si noi calatorii, vizitand peste 30 de tari pana in acest moment si datorita meseriei pe care o practic cea de ghid turistic.
Calatoriile au rolul de a ne invata prin faptul ca arata modul in care traiesc oamenii din diverse parti ale lumii, prin intermediul lor putem descoperi alte obiceiuri si culturi si avem ocazia sa cunoastem in traseele noastre noi si noi oameni care ne pot schimba viata intr-un mod sau altul, iar experientele traite in cadrul unor calatorii ne vor ramane in minte si in suflet toata viata.
In cadrul articolelor publicate pe blogul „Only Travel” imi voi povesti experientele personale si voi incerca sa dau cateva sfaturi in ceea ce priveste diverse aspecte ale unei vacante ca aceasta sa fie una cat mai reusita.
Intrebarile sau comentariile care vor aparea pe baza articolelor publicate vor primi raspus in cel mai scurt timp.
Va urez o lectura placuta si sper ca aceste articole sa va ajute sa alegeti destinatia ideala pentru o vacanta cat mai reusita!